Advocaat uurtarief
€ 139,-
excl. BTW en kantoorkosten

Ondernemingsrecht

Als ondernemer heeft u veel te maken met ondernemingsrecht. Juridisch advies is op dit gebied dan ook snel gewenst.
Hiervoor bent u bij Hogenkamp Advocaten aan het juiste adres.

Fusie en overname

Wij hebben ons de afgelopen jaren bewezen als een uitstekende sparringpartner voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, met name op het gebied van fusies, overnames en joint ventures.

Rechtsvormen

Als startende ondernemer heeft u er belang bij om kundig te worden geadviseerd bij de keuze uit verschillende rechtsvormen (eenmanszaak, een commanditaire vennootschap, een besloten vennootschap, een vennootschap onder firma, maar ook verenigingen en stichtingen). Als zakenpartners dient u heldere schriftelijke afspraken te maken. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Beoordeling overeenkomsten

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van opstellen en beoordelen van overeenkomsten, contracten en algemene voorwaarden. Mocht u twijfels hebben over een voorgelegd contract of over de voorwaarden ervan, dan kunt u zich tot ons wenden. Indien er contractuele verplichtingen niet worden nagekomen dan zullen wij u juridisch bijstaan, desnoods in een procedure.

Faillissement en insolventie

U kunt als ondernemer te maken krijgen met zaken die gerelateerd zijn aan een faillissement. Mogelijk wilt u een doorstart maken, of de mogelijkheden weten voor hoger beroep of verzet. In dat geval kunt u bij ons terecht voor advies op maat.